Bye, bye Baiona

Peter en Jacob DSC00973

Op de vertrekkersdag hebben we onder andere Jacob en Hanny van de Jonas ontmoet. Daarna hebben we ze nog een paar keer gesproken, maar het is wel heel bijzonder als je elkaar dan in Baiona weer tegenkomt en een avondje gezellig kunt bijpraten. Vooral de ervaringen van de eerste maanden zeilen zijn natuurlijk onderwerp van gesprek. Hoe vonden zij het tot nu toe, welke probleempjes loop je tegenaan en wat moet er allemaal gerepareerd worden?

ssb inbouwen DSC00975  Baiona

Zo zijn wij vanochtend ook weer lekker aan het klussen geweest. Volgende week komen Sabine en Hugo naar Porto en hun bedje moet dan wel tip-top in orde zijn. Dus voor het vandaag te warm werd (ja, dat lezen jullie goed. Sinds maandag prachtig weer) hebben wij de lattenbodem op maat gemaakt. Wat zullen ze straks heerlijk slapen. Na al dat klussen vonden we dat we vanavond toch wel recht hadden op een heerlijk toetje. In deze winkel zou je alles wel willen uitproberen, zo lekker ziet het er allemaal uit.

Baiona Baiona Baiona

Vanmiddag Baiona verder verkend en mooi gewandeld op het schiereiland waar een prachtig kasteel staat. Ria de Baiona is voorlopig de laatste plaats in Spanje waar we zullen zijn. Morgen gaan we weer een stuk naar het zuiden zeilen en zullen dan de grens overgaan naar Portugal. Dus vanavond zonnepanelen opruimen, buitenboordmotor in de bakskist en bootje op het voordek, want morgen zitten we weer op de oceaan.

 

One Comment:

  1. Goede reis verder over water.
    Met Sabine en Hugo een lekker etentje gehad.
    Mooie trouwfoto,s.

    Groeten Ma

Comments are closed