Van Dublin naar de Scilly’s

IMG_3377 IMG_3379 IMG_3391 IMG_3384

 

Net voor wij naar Nederland terugvlogen voor het feestje van Sabine hebben we nog bij een heel bijzonder eilandje gelegen net voor Dublin. Het eiland heet Lambay Island en we lagen daar als enige boot samen met een zeehonden familie. Elke keer als de kleintjes begonnen te huilen, zag je de hele familie het water in gaan. Ze waren ontzettend nieuwsgierig en kwamen steeds dichter bij de boot. Verder had je daar een prachtige natuur en super helder water. (En ik kwam er ook nog een strandjutter tegen haha)

Van Lambay Island zijn we naar Malahide gevaren, waar we de boot in de marina hebben achtergelaten om naar huis te vliegen. Malahide is een leuk badplaatsje, met enorm veel eettentjes en waar op dat moment erg veel spaanse jongelui waren om Engels te leren.

IMG_3404 IMG_3412

Vanaf Malahide zijn we in 3 dagen en 1 nacht naar de Scilly eilanden gevaren, waar we nu knus met de Felice, met Sjors, Lilian en Max aan boord, aan 1 mooring liggen in de baai van St. Mary’s. En zoals je aan de foto’s hieronder ziet, is dit toch net de Carieb?

IMG_3491 IMG_3503

 

Comments are closed