Na regen komt zonneschijn

IMG_3295 Nadat we die verschrikkelijk druilerige dag in Peel hadden gehad, werd het alleen maar beter. We zeilen de dag erna naar Douglas ook op the Isle of Man. We hebben meerdere keuzes: helemaal er omheen, tussen the Calf of Man en Chicken Rock door of the Sound of Calf, waar het heel hard stroomt. Omdat er nog aardig wat golven van de dag ervoor staan, maar het rustig weer is besluiten we binnen de Chicken Rock door te gaan. Het was wel een onrustig zeetje, verder ging het prima.

IMG_3299IMG_3311 IMG_3322

In Douglas ons heerlijk als toerist gedragen, dus wandelschoenen aan, rugzakje en flesje water mee en alle antieke treintjes in en de berg naar Snaefell op met de Snaefell Mountain Railway (1895). Terwijl het prachtig weer was, liepen we hier weer in een wolk, dus het uitzicht was wat minder. De dag erna weer richting Ierland, wind was matig en tegen, dus uiteindelijk in Port Erin (Isle of Man) beland nadat we door the sound of Calf (yes we did it) waren gezeild. We lagen daar als enige boot in een prachtig baaitje met ‘s avonds een mooie zonsondergang.

IMG_3336IMG_3341IMG_3351

Comments are closed