Wij gaan reizen en nemen mee……

vertrekken lieve mensen

Gisteren was het dan zover. De trossen werden losgegooid na een gezellig feestje met allemaal lieve mensen. Het liefst hadden we al deze mensen mee willen nemen op onze trip, maar dan hadden we een cruise-schip moeten aanschaffen. In ieder geval allemaal super bedankt voor jullie aanwezigheid, de cadeaus, de lieve briefjes, berichtjes en mailtjes die we hebben mogen ontvangen.
Wat gaat er allemaal vooraf aan zo’n vertrek: Je begint met een enorme lijst die je gaat afwerken. Je schaft dingen aan, zoals bimini, zonnepanelen en windmolen. Check, kan van de lijst af.  Je onderhoudt lieren, generator, motor. Check, done. Je leert in een avond om te hechten. Check geleerd. En Je neemt je halve huishouden van thuis mee en probeert dat allemaal een plekje aan boord te geven. Check, gelukt. Stress zo in de afgelopen week om de juiste dingen mee te nemen en te regelen.
Verder hebben we de laatste maand in een soort emotionele rollercoaster gezeten: het huwelijk van Sabine en Hugo, het 21-diner van Carmen en de verhuizing van Patrick en Marloes, die nu in ons huis wonen.
Nu liggen we in Muiden en laten we alles een beetje bezinken, even een beetje bijkomen en genieten van onze boot, het heerlijke weer en elkaar.

enorm veel spullen van thuis nieuwe bimini

onderhoud lieren cursusje hechten

 

6 Comments:

 1. Goed te zien dat jullie op weg zijn. Hopelijk zo spoedig mogelijk het Kanaal uit en naar Spanje.
  Wij liggen in Ria de Arosa, hebben Finistere gerond en zijn volgens Henk te Velde dan los van NL. Er zijn hier al de nodige schepen die een zelfde reisdoel hebben.
  Goede vaart.

 2. Mooie start voor vertrek. Wens jullie alle goeds, maar vooral een veilige reis met elkaar.

 3. Jacques de Rooij

  Beste Ria en Peter, heel veel plezier en avontuur toegewenst. Via facebook of de website zeil ik heerlijk met jullie mee en laat mij entertainen door jullie verhalen en belevenissen. Maak er wat moois van! Heel veel groeten van de overkant!

 4. Carla Schulte

  Wim en ik wensen jou en Peter een fantastische reis toe met heel veel mooie indrukken. We verheugen ons nu al op jullie verhalen…. Alle goeds!!
  Carla

 5. “Wie durft te verdwalen, vindt nieuwe wegen”

  Geniet van jullie bijzondere reis, van elkaar en van alle mooie dingen die je onderweg tegenkomt, gepland of niet gepland.

  Groeten, Nienke Dijkstra

 6. Geweldig, en zo herkenbaar. Straks de trossen los en weg, gaan waar je wilt, blijven waar je wilt maar vooral varen waarheen je maar wilt.

Comments are closed